Παραιτήθηκε ο Ν. Στουπής, γενικός γραμματέας του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

27.04.2016 13:07

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπέβαλε ο Νίκος Στουπής. Επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και εύχεται μακροημέρευση της κυβέρνησης!

«Για λόγους ανυπέρβλητους, αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς, είχα διατυπώσει προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρωθυπουργό της χώρας αίτημα αντικατάστασης από την θέση του Γενικού Γραμματέα εδώ και σαράντα μέρες. Οποιαδήποτε διαφορετική ερμηνεία της επιλογής μου αυτής δεν έχει ουδεμία βάση», τονίζει ο Στουπής στη δήλωση του.

«Πιστεύω απόλυτα στη μακροημέρευση της κυβέρνησής μας και σε θετικά αποτελέσματα των ιστορικών ευθυνών που έχει αναλάβει. Ευελπιστώ σε επόμενη φάση να έχουν εκλείψει οι αιτίες των προβλημάτων που με απασχολούν και να ξανασυμμετάσχω ενεργά και ανεξαρτήτου θέσεως στην συλλογική μας προσπάθεια», συνεχίζει λέγοντας ο ίδιος.

Ο κ. Στουπής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης –«φίλο του από τα παλιά» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε ότι είναι απώλεια η αποχώρηση του κ. Στουπή από τη θέση του Γενικού Γραμματέα και ότι εργάστηκε σκληρά και αποτελεσματικά.Ξένα Χρηματιστήρια

Forex

Εμπορεύματα