Αφιερωμένο στους πολίτες που η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα

12.11.2015 11:11

Το 2013 ο σημερινός Πρωθυπουργός έκανε ασκήσεις επαναστατικής πολιτικής και διατυμπάνιζε ότι δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ. Σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά και τη Μάγδα Τσέκου δήλωσε ότι δεν πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ (το τέλος ακινήτων το ΕΕΤΗΔΕ που ερχόταν τότε με το λογαριασμό της ΔΕΗ) για παραδειγματισμό. 
Ο κ. Πρωθυπουργός δήλωνε τα εξής: 
"Εμείς δεν κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική της φανφάρας. Εμείς είχαμε πει με ευθύτητα ότι δεν πληρώνουμε για λόγους παραδειγματικούς το χαράτσι, ώστε όταν έρθουν σε εμάς να πιάσουν πρώτα εμάς και μετά τον απλό λαό."
"Αλλά προσέξτε κάτι, γιατί την πατήσανε. Την πατήσανε για έναν απλό λόγο. Γιατί εγώ ζω ατο νοίκι αγαπητή μου Μάγδα, ζω στο νοίκι. Τι να κάνουμε; Υπάρχουν και πολιτικοί αρχηγοί που ζουν στο νοίκι." 
".... είχα βγει και είχα πει παραδειγματικά, πρώτα εμένα να πιάσουνε, πρώτη την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι το ίδιο κάνανε, το ίδιο έκανε και η Παπαρήγα, αλλά τι να κάνουμε κυρία Μάγδα μου, υπάρχουν και πολιτικοί αρχηγοί που δεν ζούνε στην Κηφισιά σε επαύλεις."
 Ξένα Χρηματιστήρια

Forex

Εμπορεύματα