Επένδυση στη φορο-συνείδηση θα κάνει ο Τρύφων Αλεξιάδης για να έχει μεγάλες αποδόσεις

02.11.2015 00:41

Σχεδιάζουν λέει, μαζί με τον κ. Φίλη, τον υπουργό Παιδείας, μάθημα φορολογικής Συνείδησης στα σχολεία. Ξεχνούν όμως ότι τα παιδιά δεν θα πληρώσουν ποτέ φόρους στην Ελλάδα, γιατί όταν μεγαλώσουν θα έχουν σιχαθεί τόσο πολύ το κράτος και τους φόρους, που θα φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται.


Ο υπουργός Παιδείας

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών που σπάνια δεν κάνει δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λες και τον κατατρέχει το σύνδρομο Βαρουφάκη, μετέφερε στο λαό άλλη μια καλή ιδέα.
Σε συνέντευξή του στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή , αναφέρθηκε στην εισαγωγή μαθήματος φορολογικής συνείδησης στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Δήλωσε ότι σε συνεργασία με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη (φωτό) σχεδιάζουν μάθημα Φορολογικής Συνείδησης ως «επένδυση» για να πεισθεί η κοινωνία ότι «για τα χάλια σε δρόμους, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, ευθύνονται αυτοί που κλέβουν φόρους». «Και θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν βλέπουμε τον πολίτη, τον φορολογούμενο, ως υπήκοο αλλά ως πολίτη».
 
Εχει δίκιο ο κ. υπουργός. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει είναι ότι τα παιδιά κάθε μέρα, μα κάθε μέρα ακούνε τη λέξη "φόρους", τόσες φορές που ίσως στο τέλος σιχαθούν τη χώρα και φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν.  
Α, και κάτι ακόμα. Τα παιδιά με συνείδηση βλέπουν κάθε μέρα τι τραβάνε οι γονείς για να τα βγάλουν πέρα.
 Ξένα Χρηματιστήρια

Forex

Εμπορεύματα